СПЕШНА ПОМОЩ 0899 999 500
Online Резултати
Back to top hospitalzdrave.bg

МБАЛ „Здраве“ с Плакет и благодарствен адрес от Национална Асоциация на Доброволците в Република България - НАДРБ

Ръководството и екипът на МБАЛ „Здраве“, гр. Пазарджик бе наградено с Плакет за хуманитарна мисия „Доброто е сила“ за оказаната подкрепа в дарителската кампания за помощ на пострадалото население в Република  Турция и Сирийската арабска република, организирана от Национална Асоциация на Доброволците в Република България - НАДРБ и представители на ДОБРО СЪРЦЕ - Пазарджик , Конна база ШарковАварийно Спасяване Пловдив и  Сдружение „Планинско спасяване -област Пазарджик“.

 

Плакетът заедно с благодарствения адрес до екипа на лечебното заведение бяха връчени на управителя на болницата на д-р Мариана Динкова и главната му медицинска сестра Божурка Маринова.

 

„Благодарим Ви за вашата подкрепа към хората, попаднали в беда, за които жест на помощ и акт на солидарност са опора и надежда за оцеляване. Благодарим Ви, че сте такива големи човеци“, пишат в адрес до екипа на МБАЛ „Здраве“ от Националната асоциация на доброволците в Република България.

Екипът на лечебното заведение се включи в дарителската кампания като предостави безвъзмездно медицински консумативи, одеала, палатки, спални чували.