СПЕШНА ПОМОЩ 0899 999 500
Online Резултати
Back to top hospitalzdrave.bg

Честит Бабинден!

Гордейте се със себе си, гордейте се с професията, която имаме!
 
“В календарa ни има десетки празници свързани с бита на хората, с техния труд, радости и грижи. Но има един неповторим в никоя друга страна 21.01.-Денят на родилната помощ. Празник събрал в себе си безкрайната признателност и благодарност на майчиното сърце. Празник на акушерки, акушер- гинеколози, микропедиатри и сестри, които всеотдайно и неуморно отдават своя труд да се роди детето, заченато с любов, очаквано с любов, посрещнато с любов”.
 
С тези думи започват писмото си с поздрав до колегите от цялото Отделение по акушерство и гинекология д-р Атастасия Коруева-началник на Отделението и Агнеса Мантарова -старша акушерка на Отделението.
 
„Празникът на нашата професия е бил винаги весел. Останали са символи дошли от вековете, пренесени от стари българи- котленце с бистра водица полята над ръцете на акушерката и китката здравец с червен конец- наша красива българска традиция. Честит празник колеги, където и да се намирате по света! Гордейте се със себе си, гордейте се с професията, която имаме! Бъдете истински, бъдете силни, а че няма да е лесно си го знаем! Честити и здрави бъдете!“, казват те.
 
 
Честит празник на всички от Отделението в лечебното заведение и от неговото ръководство и екип. Желаем Ви здраве и успехи, а на вашите пациентки – вяра, надежда, любов и здрави бебенца!